Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problems with configuring osCommerce


ShaunJ

Recommended Posts

Hi there everybody,

 

I installed osCommerce and am thoroughly impressed with it!

 

I am currently experiencing some problems and would appreciate some help.

 

1. On the admin->catalog->reveiw page there is no button or any other method for me to enter a review (this may be done on purpose)

 

2. Trying to create a review as a guest poses two problems: I get the 404 error page when trying to log in and I also get the 404 error page when trying to submit a review for a product.

 

3. The same happens when trying to subscribe for email notifications.

 

4. I updated the .css stylesheet and then undid the changes and now the pages render out of whack!

 

5. I also seem to have wrecked the english/index.php page. Don't know what went wrong.

 

URL: Abyx Test Site

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Hi there everybody,

 

I installed osCommerce and am thoroughly impressed with it!

 

I am currently experiencing some problems and would appreciate some help.

 

1. On the admin->catalog->reveiw page there is no button or any other method for me to enter a review (this may be done on purpose)

 

2. Trying to create a review as a guest poses two problems: I get the 404 error page when trying to log in and I also get the 404 error page when trying to submit a review for a product.

 

3. The same happens when trying to subscribe for email notifications.

 

4. I updated the .css stylesheet and then undid the changes and now the pages render out of whack!

 

5. I also seem to have wrecked the english/index.php page. Don't know what went wrong.

 

URL: Abyx Test Site

 

Thanks.

You might want to take a look at your ssl settings. My guess is that is at least part of the problem.

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...