Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Url


josegarcia

Recommended Posts

Hi,

 

Firstly, thanks you.

Then... I'm using 2.2

 

Everything works fine.. even the administration page.. problem is if I click on the hyperlinks Example: Configuration link .. it directs me to http://www.artesanosandinos.com.ar/DIR_WS_...nfiguration.php?

but the correct url is

http://www.artesanosandinos.com.ar/oscomme...nfiguration.php?

 

So ehat wrong what file do i need to change manually? Please be as detailed as possible included example codes.

 

 

thanks in advance

 

Josegarcia

Link to comment
Share on other sites

post your configure.php files here, without the database info. we can not give detailed example codes unless we have codes from you.

Link to comment
Share on other sites

Thanks here`s my admin configure.php:

 

<?php

/*

$Id: configure.php,v 1.14 2003/02/21 16:55:24 dgw_ Exp $

 

osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

http://www.oscommerce.com

 

Copyright © 2002 osCommerce

 

Released under the GNU General Public License

*/

 

// define our webserver variables

// FS = Filesystem (physical)

// WS = Webserver (virtual)

define('HTTP_SERVER', ''); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', '');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', '');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', $DOCUMENT_ROOT); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_ADMIN);

define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_FS_CATALOG', DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . DIR_WS_CATALOG);

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

Link to comment
Share on other sites

there is absolutely nothing in here relating to your site. as this is a new install, try reinstalling the site again, making sure you have your configure.php files set to 777 for permissions. then change them back to 644 once installation is complete.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...