Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Dedicated SSL cert was working, now isn't?


ChronoXP

Recommended Posts

This page contains both secure and non secure items

 

My site was working perfectly an hour ago. I've not altered anything, but a designer might've amended something. I've compared includes/configure.php with a backup and they're identical, so where else can SSL be broken?

Link to comment
Share on other sites

Ok, I've found the cause: it's a flash file that's been added to header.php

 

Does the .swf need pathing from another folder (it's in includes/ with header.php) or is it the external links that go with with the codebase so flash player is downloaded?

Link to comment
Share on other sites

<!-- URL's used in the movie-->
<!-- text used in the movie-->
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
WIDTH="927" HEIGHT="141" id="Untitled-1" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="Untitled-1.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="Untitled-1.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF  WIDTH="927" HEIGHT="141" NAME="Untitled-1" ALIGN=""
TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT>

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...