Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

EasyPopulate Help


IfItFitz

Recommended Posts

Everything seems to be installed properly. I have the EasyPopulate screen active in my admin screen. I browse and upload the edited file successfully. However, the changes don't seem to be reflected. I can see the file get sent to the temp directory successfully via ftp. I am using a Mac, but have also changed the line breaks to Unix with BBEdit as per the documentation. Any ideas what I am doing wrong?

 

Any help would be greatly appreciated.

 

-Jason

Link to comment
Share on other sites

Meant to add a disclaimer of my rookie status as well. :>) I have searched the forum, but cannot find the answer, and if I have created a new topic when I shouldn't have, I apologize. Perhaps someone can point me in the right direction at least. Thanks!

 

-Jason

Link to comment
Share on other sites

yes, you did create this in the wrong spot. for those who help others, it is much easier for it to be in the same thread, at the end of the thread, so kt keeps going.

 

back to your problem, what did you use to view / edit your file? post the header line and two lines of your product, or you can email your file to me.

 

you could be missing things, or have created the tab delimited file incorrectly.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...