Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Please help...........


Guest

Recommended Posts

I have gone live with 'shop' at www.pcplanetsales.co.uk/shop but after everything has been fine for a week, even had my first customers and purchases which were successful, i now get this when going to site:

 

/shop/ 80.4.224.6 500

 

and this when trying to go to admin:

 

/shop/admin/ 80.4.224.6 500

 

and yet an hour ago all was fine, can't even get to admin to restore last save!!

 

What can i do? and why has this happened, when i have not worked on it all day and when i looked earlier all looked fine and fully operational??

 

Many thanks for your quick help

 

steve

www.pcplanetsales.co.uk

Link to comment
Share on other sites

My god

 

it's not 5 minutes since posting, and when tried now, all is there?????????????

 

anyone got any explanations for this, ps: the ip addresses above are neither of mine!!

Link to comment
Share on other sites

Maybe this is internal to your hosting company?

 

IP Address 80.4.224.6 resolves to:

cache3-sot3.server.ntli.net

Local: Mac OS X 10.5.8 - Apache 2.2/php 5.3.0/MySQL 5.4.10 • Web Servers: Linux

Tools: BBEdit, Coda, Versions (Subversion), Sequel Pro (db management)

Link to comment
Share on other sites

what should the permissions be? i have not changed them as far as i know, but is there a quick way to set all together, and what should they be.

 

the ip address, means nothing to me,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...