Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Login problems


Guest

Recommended Posts

I finally fought with this long enough to figure out why it wasn't going to ssl. All the posts and all the documents did nothing to help to figure it out. Apparently it wasn't reading the config file right or something. In the local/config the ssl was set to 0. Anyway, I finally got it switching to ssl by changing it there.

 

Now the problem is it won't let me go anywhere when trying to log in. It takes me back to the index page where it says Guest. I can't get into my account or anything. It did not send me an email stating that a new account was created either, which is does if it's in http://.

 

The lock only appears for a second when you refresh it, but I can't find anything that it would be calling that would cause it to be unsecure.

 

Now don't anyone tell me to read docs or posts, please. I have been through every one of them and have tried all the fixes they presented. Nothing changed it. I don't know what else to do or I wouldn't post here.

 

It still can't be related to the ssl problem, can it?

 

catalog/includes/configure.php:

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://www.katlynskornergifts.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', 'true');

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'katlynskornergifts.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', 'https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

admin/includes/configure.php:

// define our webserver variables

// FS = Filesystem (physical)

// WS = Webserver (virtual)

define('HTTP_SERVER', 'http://katlynskornergifts.com');

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://katlynskornergifts.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'TRUE'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/hsphere/local/home/me/katlynskornergifts.com/catalog/');

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', '/hsphere/local/home/me/katlynskornergifts.com/admin/');

define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/hsphere/local/home/me/katlynskornergifts.com/catalog/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

define('DIR_FS_LOGS', '/hsphere/local/home/me/logs/katlynskornergifts.com');

Link to comment
Share on other sites

OK, no one helped yet eh?

 

I have gotten it to work by at least letting me log in to my account. Now when I put something in the cart, it says the cart is empty. I've been over it a million times and check the posts for an answer. It looks fine to me.

 

New catalog/includes/configure.php:

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://www.katlynskornergifts.com');

define('HTTPS_SERVER', 'https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('ENABLE_SSL', 'true');

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'katlynskornergifts.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

 

New admin/includes/configure.php:

// define our webserver variables

// FS = Filesystem (physical)

// WS = Webserver (virtual)

define('HTTP_SERVER', 'http://katlynskornergifts.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://katlynskornergifts.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/hsphere/local/home/mitcheka/katlynskornergifts.com/catalog/'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/');

define('DIR_FS_ADMIN', '/hsphere/local/home/mitcheka/katlynskornergifts.com/admin/');

define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/hsphere/local/home/mitcheka/katlynskornergifts.com/catalog/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

define('DIR_FS_LOGS', '/hsphere/local/home/mitcheka/logs/katlynskornergifts.com');

 

Also, when I log in to admin, it says that I'm on SSL, but when I go to any page, it shifts back to http????

 

 

I just can't fix this. Can someone please help me?

Link to comment
Share on other sites

Is anyone out there to help? Please? I still can't get this.

 

If I put an item in the shopping_cart it is in there at http://www.katlynskornergifts.com/catalog/shopping_cart.php.

 

(if I'm logged in) When I click Checkout is goes to https://katlynskornergifts.ixwebhosting.com...opping_cart.php and the cart is empty.

 

(if not logged in) It goes to Login and then the cart is empty again.

 

I don't want to have to post more than one post for this. Can someone please help me out?

Link to comment
Share on other sites

Currently it says:

 

The requested URL /catalog/katlynskornergifts.ixwebhosting.com/catalog/checkout_shipping.php was not found on this server.

 

I suppose you're working on that file at the moment?

Link to comment
Share on other sites

Yes, I was just messing with the config again trying and trying to get it to work. It's back to normal again if you want to try again.

 

THANK YOU for your reply.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...