Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

My first problem and i was doing so well


Guest

Recommended Posts

I have set up every part of this software and all is well, everything is brilliant but i have just come across this after trying out the contact form:

 

 

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at

 

followed by the root address and finishing

 

catalog/includes/functions/general.php on line 29

 

line 29 is this:

 

header('Location: ' . $url);

 

Any ideas or is this too little information?

 

Ciao

 

Paul

Link to comment
Share on other sites

Thanks for a speedy reply!

 

I did this but still get the same error.

 

Not sure wether it helps any but the e-mail message actually does get through.

 

Paul

Link to comment
Share on other sites

My osCommerce was doing very well, installation was very straightforward, until yesterday, when trying to demo to a friend, i got the same error messages,

 

I followed the instructions in the previous threads and now getting the following errors.

 

Parse error: parse error in /home/bibi/public_html/catalog/includes/functions/general.php on line 483

 

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/bibi/public_html/catalog/includes/functions/general.php:483) in /home/bibi/public_html/catalog/includes/functions/sessions.php on line 67

 

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/bibi/public_html/catalog/includes/functions/general.php:483) in /home/bibi/public_html/catalog/includes/functions/sessions.php on line 67

 

Warning: main(includes/languages/.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/bibi/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 285

 

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bibi/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 285

 

This btw happens whne clicking on "Add to Cart"

 

Any suggestions, please..

 

Thanks

 

Greg

Link to comment
Share on other sites

Hi Craig.

 

Thanks for the advice. I restored general.php and English.php and did the trick, my store is now back in order.

 

Very strange though as I didn't change anything for at least 4-5 weeks.

 

I should add, that I did the changes using the osCommerce File manager, not sure if that upsetted anything.

 

Anyway, thanks for the suggestion.

 

Regards

Greg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...