Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Categories Image


Guest

Recommended Posts

I seem to have deleted something wrong somewhere along the line. In the categories page, the 'what do we have here' image seems to be missing. I've checked the properties of the image, or at least, where the image should be, and I've seen that it's not pointing at the image itself, rather to the directory the image is placed. I know this means I must have deleted part of the img src somewhere, but I'm not sure which file holds this information.

 

If I'm not explaining myself very well, the url to the shop is http://shop.myonestopbeadshop.com

 

It's still in the midst of being customised, hence the kooky graphics, ;)

Link to comment
Share on other sites

hi,

I think the image you need to define is, the manufacturers image, it does not appear to exist.

 

On your admin page, select catalog, from the sub menu select manufacturers, and edit then select your image and upload it. that should do it.

 

any more help give me a shout.

Sometimes you're the dog and sometimes the lamp post

[/url]

My Contributions

Link to comment
Share on other sites

ah yes! I see now! I don't have a manufacturers image so I set the image required value to false in the config>images menu and the broken link image placeholder is gone, :D

 

Thank you!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...