Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Switched servers now have image problem. help


Guest

Recommended Posts

I switch servers and now in my admin I get a pink error when I am in my Categories / Products

 

Error: Catalog images directory does not exist: /home/httpd/vhosts/rainbowstop.com/httpdocs/catalog/images/

 

yes the file is there and the permissions are set to 777

 

how do I fix this PLease please please

 

yes they are showing up in my catalog area.

 

what else do you need to help me.

Thank you very much

Naomi

Link to comment
Share on other sites

Inside the CATALOG folder open the configure.php in the INCLUDES folder file and alter the WS_IMAGE directory to your new address.

 

Mine looks like this about line 18

 

define('DIR_WS_IMAGES', '/shop2/webcatalog/images/');

 

 

Alter this bit to where your image files are /shop2/webcatalog/images/

Link to comment
Share on other sites

thank you so much that worked.. I changed both the catalog/incluldes

and the admin/includes

configure.php

I knew that it had to be there somewhere.. I was so tired that I just couldn't figure anything out anymore..

I have been trying to figure out how to create a picture hosing in php.

 

I uploaded a few file directories but most of them would only upload one file.

anyway.. thank you so much

Naomi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...