Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Please help, very frustrated


sl1200mk2

Recommended Posts

Please help if you can... I'll run down the details.

 

Problem: Open first loading the index.php page, the page never loads right, the bottom portion is shifted to the right. Hit refresh, it loads correctly. Problem is repeatable everytime on IE 6.0 and Safari, so I assume it's happening on other browsers as well.

 

Background:

 

1. Clean OsCom MS2.2 Milestone release - no mods what so ever

2. Tried both caching and non-caching settings

3. Reinstalled several times various new builds, same problem.

 

Win2k server, IIS 5.0, Unique SSL.

 

Please see a small image of the problem as a picture is worth a thousands words:

 

oscom.gif

 

 

Help? I've searched, but can figure this one out... it's driving me crazy.

 

Thank you,

 

Wayne

Link to comment
Share on other sites

Thank you all for the replies...

 

The server currently runs PHP 4.2.2 - I'll have to check with the host to see if any upgrades are possible. The server uses the Ensim control panel which I'm very happy with as a reseller (it makes my admin functions easy).

 

I'm very happy with the host, so I'm quite hopefull it can be resolved here. They do offer linux hosting and dedi's as well, so that might be an option. I had the room under my current account, so I wanted to try it here first without signing up something else.

 

Thank you all..

 

Please post any further suggestions or replies!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...