Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

404 Error on Continue Shopping after purchase


Patrick Taylor

Recommended Posts

I get a 404 error when the "Continue Shopping" button is clicked on the Checkout Success Page. I'm using shared SSL. Any ideas? Everything else seems to be ok. Here's an extract from my config.php file:

 

 define('HTTP_SERVER', 'http://www.mydomain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

 define('HTTPS_SERVER', 'https://secure.webhoster.co.uk'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

 define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure?

 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.mydomain.com');

 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://secure.webhoster.co.uk/www.mydomain.com');

 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');

 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');

 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');

 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/www.mydomain.com/catalog/');

 

Many thanks,

 

Patrick

Link to comment
Share on other sites

What is the URL in hte address bar when you get the 404?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTE: As of Oct 2006, I'm not as active in this forum as I used to be, but I still work with osC quite a bit.

If you have a question about any of my posts here, your best bet is to contact me though either Email or PM in my profile, and I'll be happy to help.

Link to comment
Share on other sites

See anything wrong with that URL?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTE: As of Oct 2006, I'm not as active in this forum as I used to be, but I still work with osC quite a bit.

If you have a question about any of my posts here, your best bet is to contact me though either Email or PM in my profile, and I'll be happy to help.

Link to comment
Share on other sites

It doesn't lead back to the catalog, that's for sure. I'm no expert with this. I'm having trouble with cookies and sessions etc I think, because also my account seems to log itself out - each time I come back to the secure site, I'm logged out even though I didn't actually log out. This didn't happen when I ran the shop all in http so I suppose it's a cookie thing somewhere, that got messed up in configuration. Very frustrating.

Link to comment
Share on other sites

Are http and https on the same server? Or did you have to copy some of the files over to the https server? The end page that you get when you click that link would be index.php (or default.php). That would need to be available on SSL as well.

 

Hth,

Matt

Link to comment
Share on other sites

They're on the same server. I only uploaded one set of files, and the shop is mostly okay, except for this 404 problem and needing to keep on logging into my account. I think all pages are available in both places and I suspect this is a bug or an error, because others seem to have had the same problem. I'm now looking at my checkout_success.php file but not sure about this.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...