Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Widget not showing in theme but is showing on site


blaine109

Recommended Posts

I deleted the bread crumbs widget from the product page and moved it into the header section on the home page.

When I get down to a product page, I am seeing the breadcrumbs from the header section as well as another breadcrumb from the product page (which I deleted).

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sorry for the late reply not sure if this will help but there are two tables :
design_boxes

design_boxes_tmp

I think what you see in the designer comes from the design_boxes_tmp version but live site uses design_boxes. 

I think they are moved over when you click save.  It might be worth checking that they are set up the same in both tables.

Hope that helps 

Thanks

Steve

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...