Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problem...........


jen_jl

Recommended Posts

I just did my first test order. Everything was fine on the osCommerce site. I even entered a shipping address different than my billing address.

 

I have LinkPoint Basic for my mechant account.

 

I received about 4 emails.

 

I have the following errors to figure out, but really don't know where to begin.

 

 

 

This first bit of text is from the email from osCommerce........... Everything looks as it should.

 

Mystore.com

------------------------------------------------------

Order Number: 1

Detailed Invoice: http://www.mystore.com.com/catalog/account_history_info.php?order_id=1

Date Ordered: Monday 30 June, 2003



Products

------------------------------------------------------

1 x test (11) = $0.10

------------------------------------------------------

Sub-Total: $0.10

United Parcel Service (1 x 1lbs) (Ground): $4.61

NC sales tax: $0.35

Total: $5.06



Delivery Address

------------------------------------------------------

Jennifer Smith

1 Elm Street

Canton, North Carolina    28716

United States





Billing Address

------------------------------------------------------

Jennifer Smith

1812 Forest Drive

Charlotte, North Carolina    28280

United States





Payment Method

------------------------------------------------------

Linkpoint Basic

 

 

Then I log into Linkpoint to look at the transaction history. The total is correct, but the shipping address is my billing address.

 

See the email below which was generated from Linkpoint............

 

Order Number: 24.-13

Time: Mon Jun 30 19:12:18 2003



cc: Visa

shipped: N

shiptype: 



user id: 2

name: Jennifer Smith

company: 

addr1: 1812 Forest Drive

addr2: 

city: Charlotte

zip: 28280

state: NC

country: 

shipname: Jennifer Smith

shipaddr1: 1812 Forest Drive

shipaddr2: 

shipcity: Charlotte

shipzip: 28280

shipstate: NC

shipcountry: 

email: [email protected]

phone: 704-XXX-XXXX

fax: 

Reference: 

Comments: 



Subtotal: 0.00

Tax: 0.00

Shipping: 0.00

Total: 5.06

 

 

 

The problems appear to be:

 

1. osCommerce isn't passing or Linkpoint isn't receiving the shipping address if it is different than the billing address.

 

2. osCommerce isn't passing or Linkpoint isn't receiving the subtotal, tax or shipping information. It is only receiving the correct total amount.

 

 

How do I fix this? Do I need different modules? The only extra module I have installed since the initial install is the linkpoint.php module.

 

I appreciate all the help I can get. I am learning this as quickly as I can. :-)

 

Jen

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...