Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

GBP ? vs USD $


Guest

Recommended Posts

How do i set ? to be my default currency, it keeps reverting to $ and when i remove $ completley everything is set to ?0 and can not change

 

Help, im new and vulnerable :oops:

 

Ta - Paula

Link to comment
Share on other sites

One setting normally overlooked is:

 

Switch To Default Language Currency

 

.. in Admin / Configuration / My Store. Set it to false.

Link to comment
Share on other sites

Hi

I am also having a problem switching the default currency from $ to ?

 

My products are showing ?0... I have been trying to sort this out for the best part of 3/4hrs with no joy at all...

 

 

Switch To Default Language Currency

 

I checked this and it was set to false...

 

Help please... stuck once again :lol:

 

Malc

Link to comment
Share on other sites

Hi

I am also having a problem switching the default currency from $ to ?

 

My products are showing ?0... I have been trying to sort this out for the best part of 3/4hrs with no joy at all...

 

 

Switch To Default Language Currency

 

I checked this and it was set to false...

 

Help please... stuck once again :lol:

 

Malc

Link to comment
Share on other sites

Hi

I did a search and found this link...

 

http://www.oscommerce.com/forums/viewtopic.php...6042&highlight=

 

There is a suggestion to do this..

in the catalog/includes/languages/english.php around line 36

 

// if USE_DEFAULT_LANGUAGE_CURRENCY is true, use the following currency, instead of the applications default currency (used w$

 

define('LANGUAGE_CURRENCY', 'USD');

Change it to whatever you need

 

I check the file above and could'nt find any of this.... I am using OSC Template System by hosting osc.... any one reading this had the same problem....

 

Heeeeeeeeeeeelp

Malc

Link to comment
Share on other sites

My GBP(?) were working fine then I did something then the whole catalogue went mad, it stopped working. Had to upload everything and start again. Since then My modules work(in a fashion) but all my prices have zeroed out.

The real prices show up fine in Admin, but not in the catalogUE.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...