Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Apache 2.0, does it work?


gambitdis

Recommended Posts

Hi,

 

I'm having some problems with a new install, and I'm wondering whether Apache 2.0 works? I've tried both the CVS from yesterday and 2.2MS1.

 

Has anyone had any luck with osCommerce under Apache 2.0?

 

Thanks.

--derek

Link to comment
Share on other sites

I have 2.2 ms1 installed with apache 2.0 on xp.

 

there were some initial problems I had to sort out which was done.

 

Now the only problem I am having is all the images dont show.

 

If you have any questions, I can help you on the install but I need some help here myself on the image problem. :wink:

 

Http://ibmbob.com

Link to comment
Share on other sites

Ended up being a register_globals issue. I was turning it off in the VirtualHost directive, but was using the wrong syntax. It's fixed and working now.

 

How are the images not working on your install? Do they all not show up?

--derek

Link to comment
Share on other sites

well when the settings in configure.php are set to localhost all is fine on the server itself.

 

When I go over to another computer and check the site there are no images.

 

Even after I change localhost to the url still nothing.

Link to comment
Share on other sites

Any change IIS is set to only allow people on that machine to view the images directory? I haven't used IIS in a while, but I remember having to explicitly set a directory so that it was world readable in a couple of cases.

 

HTH.

--derek

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...