Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Loaded 5 and oscaffiliate_vs_1.01


Guest

Recommended Posts

Has anyone installed oscaffiliate_vs_1.01 using Loaded 5? I would like to add this contribution but there is a warning from the author that is putting me off!

 

Thomas

Link to comment
Share on other sites

In the admin of osCommerce the following is visible in the admin section

------------------------------

BOX_HEADING_AFFILIATE

BOX_AFFILIATE_SUMMARY

BOX_AFFILIATE

BOX_AFFILIATE_PAYMENT

BOX_AFFILIATE_SALES

BOX_AFFILIATE_CLICKS

BOX_AFFILIATE_BANNERS

BOX_AFFILIATE_CONTACT

----------------------------------

 

Problem is that the above link to a non-existing page. Any insight on this.

 

The affiliate works from the catalog but not able to do anything with the above...

 

Thanks for your help...

 

Thomas

 

 

 

Yes, I have loaded 5 + osCAffiliate 1.01 + osCAffiliate banner manager and it works fine :)
Link to comment
Share on other sites

Looks like you are missing the "affiliate language" files.

 

Did you upload everything to the correct directories the following instructions?

Link to comment
Share on other sites

Yes I did! Where did you download the files from? It is just the admin side that is a problem...

 

Thomas

 

Looks like you are missing the "affiliate language" files.

 

Did you upload everything to the correct directories the following instructions?

Link to comment
Share on other sites

Could you tell me if you made this change. There is a difference in the structure from the other items in this file.

 

Thomas

 

ADMIN ALTERATIONS

 

In index.php in the admin directory find line 50 approx

 

array('title' => REPORTS_ORDERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, 'selected_box=reports')))),

 

 

and on a new line add this after it:

array('title' => BOX_HEADING_AFFILIATE,

'image' => 'affiliate.gif',

'href' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_SUMMARY, 'selected_box=affiliate'),

'children' => array(array('title' => BOX_AFFILIATE, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE, 'selected_box=affiliate')),

array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate')))),

 

 

 

Yes I did! Where did you download the files from? It is just the admin side that is a problem...

 

Thomas

 

Looks like you are missing the "affiliate language" files.

 

Did you upload everything to the correct directories the following instructions?

Link to comment
Share on other sites

yes yes yes....I just remembered...there is a typo in that code...

 

the last carachter in the is a , - change it to a ; and that should do it.

Link to comment
Share on other sites

last line should be...

array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate'))));

 

not

 

array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate')))),
Link to comment
Share on other sites

I found that at the very beginning. Did you do anyting with the update.txt file?

 

 

last line should be...
array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate'))));

 

not

 

array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate')))),
Link to comment
Share on other sites

I restored my backup and reinstalled everything and it now works!

 

Thomas

 

 

I found that at the very beginning. Did you do anyting with the update.txt file?

 

 

last line should be...
array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate'))));

 

not

 

array('title' => BOX_AFFILIATE_BANNERS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_BANNERS, 'selected_box=affiliate')))),
Link to comment
Share on other sites

A question about "Affiliate Program - Product Links". Where are the links or how does it work?

 

Thomas

 

Yes, I have loaded 5 + osCAffiliate 1.01 + osCAffiliate banner manager and it works fine :)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...