Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Admin menu not working on Synology


mwildin1

Recommended Posts

Hi, I recently copied a working 2.2 version of Oscommerce over to my Synology NAS to use as a test rig. However, while most of the functionality seems okay, there seems to be an issue with the top level admin menu items not expanding to show sub categories. I have included two attachment to try and show what I mean here.

 

post-59168-0-21904700-1373550949_thumb.jpg

 

This is the store I copied and when clicking on a top level admin menu item, the sub category items are displayed fine. However this....

 

post-59168-0-65621500-1373550996_thumb.jpg

 

...shows the same menu on my Synology, which shows the sub categories do not appear when clicking a top level menu item. If I type the sub category URL in manually on the Synology box(e.g. /configuration.php?gID=2 for the Minimum Values menu item) it displays fine.

 

Not sure if I should have posted this over in the Synology community but I was wondering if anyone here could help me identify the fault with this please. I don't see any error messages to point me in the right direction.

 

Any help would be appreciated. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Okay solved this. I had to set register_long_arrays = on in the synology's php.ini file (located in/usr/syno/etc).

 

I used the WinSCP tool from http://winscp.net to modify the file and now the admin interface works perfect. Info from this post pointed me in the right direction : http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=263728&hl=

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...