Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Admin not able to edit manufacturers


lupole

Recommended Posts

Just wondering if anyone has come across this problem. Suddenly I am unable to edit my manufacturers in my admin area. I do have header tags seo 3.2.8 installed, and those are the only changes made to the manufacturers.php page. But that has been installed for a long time and has never had this problem before.Here is a shot of what I get when I hit the edit button for any manufacturer. Thanks

 

http://stringbaby.com/userfiles/image/manufacturer_screenshot.png

Link to comment
Share on other sites

@@lupole

 

You are using a VERY old version of osCommerce and should consider updating to v2.3.1. Having said that, the main cause for not having the buttons is an invalid path in the /admin/includes/configure.php file.

 

 

 

Chris

Link to comment
Share on other sites

I am using v2.2rc2a. I have not changed anything in the configure.php file. Just checked it, and all looks good The edit button does show up I get that screen after I click the edit button. The delete button works just fine. Thanks Chris

Link to comment
Share on other sites

@@lupole

 

My apologies, I guess seeing Define mainpage in the left column makes me think MS2. Unfortunately, the only thing I can think of is the paths.

 

 

 

Chris

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...