Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Site showing blank after backup restore


al3ks

Recommended Posts

Hi everyone,

 

I don't know what happened I have tryied to restore my whole shop from a backup and the admin panel works, but if I go to my site address it shows a white blank page all the time!

 

Anyone know what could of happened

Would be gratful for any help.

 

Regards

Aleksander

Find this post helpful? Click the 'Like this' button. :)

Link to comment
Share on other sites

I tried doing a test.php as mentioned in one of the posts here...

So i added this contents to the file:

 

&--#60;?php
include('includes/languages/english/privacy.php');
echo TEXT_INFORMATION;

 

and my website shows this:

 

&--#60;?php include('includes/languages/english/privacy.php'); echo TEXT_INFORMATION;

 

which looks exactly like the code..

 

 

Really need help please!!!!

Find this post helpful? Click the 'Like this' button. :)

Link to comment
Share on other sites

A blank page usually means that there are some sort of error somewhere. You will need to turn error reporting on to see what the error is.

Link to comment
Share on other sites

How do i turn error reporting on, is it a browser setting?

 

Sorry I'm quite noob at these things.

Find this post helpful? Click the 'Like this' button. :)

Link to comment
Share on other sites

Its a server setting, you can try to ask your hosting company to turn it on for you. If they don't/can't do that then use google for methods of "forcing" it to be in effect usually via a local php.ini file or htaccess.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...