Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Only some product pages show columns/boxes correctly


femalegreenuser

Recommended Posts

Hi all,

 

My new install of 2.31 has a weird problem.

 

Some product pages show the boxes perfectly, such as http://waveneybooks.co.uk/dir/product_info.php?cPath=47&products_id=330

 

Other have the left column/boxes missing completely and the right ones underneath the product details, such as http://waveneybooks.co.uk/dir/product_info.php?products_id=516

 

Is it anything to do with the 'cPath=' that's in the first url?

 

 

Does anyone have any ideas what I've done wrong? :blush:

 

Thanks in advance, from snowy Suffolk.

 

Tina

Link to comment
Share on other sites

I would say the problem is in your product descriptions. The html you have in there is not proper and this affect the rest of the page

 

For example you have

- <li>....</li> but not wrapped into either <ul></ul> or <ol></ol>

- Closing tags </p> without the opening partner

- opening tags <div> that never close

 

etc

 

Correct this and you will be fine. Note that all items have issues, for the items that show correctly it happens just by accident

Link to comment
Share on other sites

AH! Lightbulb moment. Thanks for the explanation matt.

 

I'm still having problems as I described in my OP.

 

Took multimixer's advice. Even if I tidy up the HTML in the description.....or even empty it...........some product pages STILL do not load the left column/boxes at all and place the right column/boxes under the description.

 

I remain confused :'(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...