Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

I messed up my admin


Guest

Recommended Posts

Hi all

 

After trying to install a contri , wich i messed up , i could not get in the admin anymore , after some fiddling with a back-up i can get in but i get this message:

 

Fatal error: Call to undefined function tep_banner_exists() in /home/*******/public_html/*******/includes/footer.php on line 28

 

Also in the box on the left side it now shows :

BOX_HEADING_CATALOG

BOX_HEADING_MODULES

BOX_HEADING_CUSTOMERS

BOX_HEADING_LOCATION_AND_TAXES

BOX_HEADING_LOCALIZATION

BOX_HEADING_REPORTS

BOX_HEADING_TOOLS

BOX_HEADING_SITEMONITOR

 

Instead of the usual text.

 

Can anyone tell me were to look for the problem please , i have been searching for 4 days now.

 

I have osC v2.2 RC2a

 

Many thanks in advance for your time and wisdom.

 

Gr, Rob

Link to comment
Share on other sites

Fatal error: Call to undefined function tep_banner_exists() in /home/*******/public_html/*******/includes/footer.php on line 28

 

The file admin/includes/footer.php (assuming you get the error in admin as you said - path is marked out) is looking for a function that does not exist in admin. Since admin does not use any banner in the footer, I guess you mixed the admin footer with the catalog footer file

 

 

Also in the box on the left side it now shows :

BOX_HEADING_CATALOG

BOX_HEADING_MODULES

BOX_HEADING_CUSTOMERS

BOX_HEADING_LOCATION_AND_TAXES

BOX_HEADING_LOCALIZATION

BOX_HEADING_REPORTS

BOX_HEADING_TOOLS

BOX_HEADING_SITEMONITOR

 

 

You need to add back the defines in file admin/includes/languages/english.php

Link to comment
Share on other sites

The file admin/includes/footer.php (assuming you get the error in admin as you said - path is marked out) is looking for a function that does not exist in admin. Since admin does not use any banner in the footer, I guess you mixed the admin footer with the catalog footer file

 

 

 

You need to add back the defines in file admin/includes/languages/english.php

 

Hi Multimixer

 

That did the trick , all is back to normal now , thank you soooo much.

 

Regards,

 

Rob

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...