Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Newly added products not showing in the store


Cyberpunk

Recommended Posts

Hello,

I'm having some issues with my oscommerce. I have a store set up and everything worked great, except I'm having some trouble with adding new products.

I can add new products to a category thru admin section and activate them. However, when I go on the site, the products aren't showing up, just an empty category.

Any suggestions? I've tried searching on the forum, but haven't found anything.

 

Thank you!

Link to comment
Share on other sites

very common issue, loads to be found on search!!

 

reset your cache

Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Link to comment
Share on other sites

dont, see anything

 

when u say u reset cache, was it the store cache or your browser cache?

 

also have tou checked product is not disabled?

Sam

 

Remember, What you think I ment may not be what I thought I ment when I said it.

 

Contributions:

 

Auto Backup your Database, Easy way

 

Multi Images with Fancy Pop-ups, Easy way

 

Products in columns with multi buy etc etc

 

Disable any Category or Product, Easy way

 

Secure & Improve your account pages et al.

Link to comment
Share on other sites

Little update. I turned off cache, so that's not a problem.

Originally, I imported the store's database from an old store that already had products. Those do show.

If I create new product within existing category - it would not display on the site. If I create a new category and add only 1 product, it will display it. As soon as I add 2 or more products and click on a category it says "no products in this category."

 

Maybe this would give someone a clue? I'm really lost. Can someoe please help?

 

Thank you!!

Link to comment
Share on other sites

I'm having the same problem. The categories are there, the products are in the database as they show up through the 'What's New' infobox and I can bring up the product info page. however the categories are just blank. I've reset the cache but makes no difference.

 

I've three catalogs running on one site - they are all set up the same - the other two work but the third does not. I've triple checked the configuration files but makes no difference.

 

Any suggestions hugely appreciated!

hor-i-zon

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...