Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

I Can't See New Orders On Admin Panel


DaMNN

Recommended Posts

Hello.

 

I can't see new orders in admin panel Costumer\Orders.. But i can see old orders.

 

I have new orders in my db. But i can't see :(

Try this.

 

Toggle the order_total.

 

Log in to your osc admin panel >>modules>>order total

 

Click subtotal >>remove

Click total>>remove

 

Click them again and install. Try to place a new order and see if new orders show.

Link to comment
Share on other sites

Try this.

 

Toggle the order_total.

 

Log in to your osc admin panel >>modules>>order total

 

Click subtotal >>remove

Click total>>remove

 

Click them again and install. Try to place a new order and see if new orders show.

 

 

thank u so much bro.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Try this.

 

Toggle the order_total.

 

Log in to your osc admin panel >>modules>>order total

 

Click subtotal >>remove

Click total>>remove

 

Click them again and install. Try to place a new order and see if new orders show.

 

I actually signed up just to thank you for that - I had the same problem, but that fix resolved it.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Thanks, this works for me.

 

Have looked in the sql and found in 'orders_total' that the Total line is missing on the orders who isnt shown.

 

Like this:

(639, 46, 'Total', '<b>1584,65kr</b>', 1584.6500, 'ot_total', 3),

 

Only add it manualy, an the old orders also is shown.

 

sorry for bad english.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 6 months later...

I tried Bryce's suggestion of toggling the subtotal and total off and back on. Now when I get to checkout_process.php I get this message:

 

Oops.

 

Firefox can't load this page for some reason.

 

There is a button to Try Again. If I click it, I get a warning that it will need to resend the same information, I say ok to that, and I get the same "oops" message again. The only other choice is to hit Cancel, and then nothing happens. This happens whether the Linkpoint add-on is Live or in Test mode. I did not get customer emails and the orders do not show up in admin. If I go back to the site, the items are still in my cart.

 

I also downloaded the includes/configure.php and admin/includes/configure.php. They both look correct. I have never moved the site but I did rename the admin folder and the correct folder name is there. Any ideas?

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...