Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
marymae

Attribute Manager & Mo Pics

Recommended Posts

I have Mo Pics v1.1 installed and has always worked perfectly until I installed AM v2.8.6. I add attributes to a product, then add the images, then save. I go to the product page and the only images that show is the first image which is a thumbnail. I go back in the check the product and all images have disappeared accept for the first image which is the thumbnail. I add the images again without editing the attributes and the images stay.

 

Products I have had in the store for 6 years now, when I edit a product by changing the attributes using AM, click save, the images are gone again. So every time I edit the attributes my images disappear except for the thumbnail.

 

I just noticed that I don't have to make any changes for the images to be removed. I go to the product page and view the images and no attributes are applied to the product, yet when I click on preview and upload, the images disappear, but if I click on cancel the images are still there.

 

SQL: 5

HTTP Server: Apache/2.2.11

PHP: 5.2.8 (Zend: 2.2.0)

osC: 2.2-MS2

 

Any help or advise would be nice.

 

Thank you,

MsKitti

Edited by marymae

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×