Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

UltraPics 2.08 with Lightbox 2.04 HELP!


Recommended Posts

I installed everything like I was suppose to and when uploading the sql file in phpmyadmin, it is returning a error saying:

 

SQL query:

 

# NEW RECORDS FOR: WYSIWYG HTML AREA 1.7 and ULTRA IMAGES for MS2

# HTML_WYSIWYG_SQL.sql

# Created by: MaxiDVD www.maxidvd.com.au

INSERT INTO configuration_group( configuration_group_id, configuration_group_title, configuration_group_description, sort_order, visible )

VALUES (

 

'112', 'WYSIWYG Editor 1.7', 'HTMLArea 1.7 Options', '15', '1'

)

 

 

 

MySQL said:

 

#1146 - Table 'slanda1107-1.configuration_group' doesn't exist

 

Can anyone help me out here? Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

Are you sure you're trying to install UltraPics 2.08 with Lightbox 2.04?? - I installed it yesterday but your SQL is completely different.

 

Looks like you are installing a different contribution...

 

http://addons.oscommerce.com/info/1642

 

I can see a mention to a Wysiwig add on within there but if you stick to the download as you have described your post you shouldn't have that SQL?

Link to comment
Share on other sites

The sql I used there I believe was the updated one that the author added to his contributions. It also didn't work.

 

The original one basically gave the same error:

 

SQL query:

 

INSERT INTO configuration( configuration_id, configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function )

VALUES (

 

'', 'Enable Additional Images?', 'ULTIMATE_ADDITIONAL_IMAGES', 'enable', 'Display Additional Images below Product Description?', 4, 10, now( ) , now( ) , NULL , 'tep_cfg_select_option(array(\'enable\', \'disable\'),'

)

 

 

MySQL said:

 

#1146 - Table 'slanda1107-1.configuration' doesn't exist

 

 

If anyone can successfully install this and get it to work, I will paypal money.

Link to comment
Share on other sites

I agree it looks different than the one I installed. I have a question that one of you might be able to answer. After installing this contribution the click to enlarge button on my site has a line indicating there is a link when before there was no line. There was one on the reviews button as well but I was able to get rid but I wasn't for the click to enlarge one. Its a simple matter of border="0" I'm not sure where to put it though.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...