Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Account creation works, but doesn't redirect properly


pandarinaldi

Recommended Posts

simply donload the original oscommerce & re-check the code using the WinMerge software.

Please read this line: Do you want to find all the answers to your questions? click here. As for contribution database it's located here!

8 people out of 10 don't bother to read installation manuals. I can recommend: if you can't read the installation manual, don't bother to install any contribution yourself.

Before installing contribution or editing/updating/deleting any files, do the full backup, it will save to you & everyone here on the forum time to fix your issues.

Any issues with oscommerce, I am here to help you.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the reply!

 

I installed winmerge (pretty damned cool BTW) and compared the two files (my skinned create_account.php and the original) and don't see any differences that should cause a problem. My changes are mostly just css formatting stuff. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Keep a copy of the current create_account and try with the original and see if it works.....

Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...