Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Bug in adding new language?


empus

Recommended Posts

hello,

 

after i added a new language, the download link that supposed to appear in order history doesn't appear in the language that i just added. the easiest way to recreate this problem is by deleting (via admin) one of the default language such as german, and then try to restore it immediately. viola! when the customers trying to find their downloadable files using that language (in this case german), they won't find it. they need to switch to the language that never been edited if they want to see that download links. :huh:

 

is anybody here got this problem? right now, i'm not really sure that i can pinpoint the problem in the source code since i just found out about oscommerce few days ago. and i'm also new to php. i've tried to search solution in google, but seems like nobody got this problem. tried many keyword combinations. please help!

 

thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...