Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Broken image?


spork

Recommended Posts

Hello. I'm pretty new to PHP and OSCart, and have encountered a problem I can't solve.

 

http://moshi-moshi.com/osc/index.php?cPath=21

 

In our products listing, there is a broken image. I checked the source and saw that its linked to source "images/". I've looked through all the main files, includes, modules, etc, and cannot find how to fix this.

 

Can some one please tell me how to fix this?

Link to comment
Share on other sites

When you created your categories you neglected to specify an image.

 

Edit your CATEGORIES (not PRODUCTS!) and specify an image this time.

If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Link to comment
Share on other sites

If you are referring to the small image thats says "lets" try going to the admin under configuration/images set "image required" to false!!

 

........................

 

Or in the categories set an image for the category and that image will be shown there!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...