Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problem with Login, Create and Checkout.


Guest

Recommended Posts

I'm new here as you can see. Great forum. I did alot of searches but couldn't really get a good answer to why this keeps happening.

 

If I click Login, Create new account, My Account, Checkout and I'm sure a few others I keep getting error messages.

 

Here is a few...

 

Not Found

The requested URL /checkout_shipping.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

----------

 

Not Found

The requested URL /account.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

---------------

 

Not Found

The requested URL /login.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

I don't understand why this is happening.

Link to comment
Share on other sites

I'm new here as you can see. Great forum. I did alot of searches but couldn't really get a good answer to why this keeps happening.

 

If I click Login, Create new account, My Account, Checkout and I'm sure a few others I keep getting error messages.

 

Here is a few...

 

Not Found

The requested URL /checkout_shipping.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

----------

 

Not Found

The requested URL /account.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

---------------

 

Not Found

The requested URL /login.php was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.37 Server at secure24.inmotionhosting.com Port 443

 

I don't understand why this is happening.

Is this a standard install or a templat or a fork of oscommerce?

 

Have you installed anything else?

 

Have you changed any settings or anything else?

 

Did you change the configure.php files?

Link to comment
Share on other sites

Is this a standard install or a templat or a fork of oscommerce?

 

Standard. It was part of the hosting package.

 

Have you installed anything else?

 

Only thing I installed was the Paypal standard add-on. It's not complete yet though.

 

Have you changed any settings or anything else?

 

I can't even remember all that I changed. Most of the stuff I did was adding products and images.

 

Did you change the configure.php files?

 

Not that I remember.

Link to comment
Share on other sites

Standard. It was part of the hosting package.

 

 

 

Only thing I installed was the Paypal standard add-on. It's not complete yet though.

 

 

 

I can't even remember all that I changed. Most of the stuff I did was adding products and images.

 

 

 

Not that I remember.

Check to see if the file checkout_shipping.php is in your catalog directory.

 

You may want to comsider downloading osc from here (blue solutions tab at the top of the page, then downloads). It is easy to install and will be current.

Link to comment
Share on other sites

Check to see if the file checkout_shipping.php is in your catalog directory.

 

You may want to comsider downloading osc from here (blue solutions tab at the top of the page, then downloads). It is easy to install and will be current.

 

 

Yep. It's there.

 

<?php
/*
 $Id: shipping.php 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url]

 Copyright © 2003 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/

 require('includes/application_top.php');

 require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_SHIPPING);

 $breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_SHIPPING));
?>
<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html <?php echo HTML_PARAMS; ?>>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>">
<title><?php echo TITLE; ?></title>
<base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">
</head>
<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">
<!-- header //-->
<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?>
<!-- header_eof //-->

<!-- body //-->
<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3">
 <tr>
   <td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">
<!-- left_navigation //-->
<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_left.php'); ?>
<!-- left_navigation_eof //-->
   </table></td>
<!-- body_text //-->
   <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
     <tr>
       <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
         <tr>
           <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td>
           <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'table_background_specials.gif', HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td>
         </tr>
       </table></td>
     </tr>
     <tr>
       <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>
     </tr>
     <tr>
       <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
         <tr>
           <td class="main"><?php echo TEXT_INFORMATION; ?></td>
         </tr>
       </table></td>
     </tr>
     <tr>
       <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>
     </tr>
     <tr>
       <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox">
         <tr class="infoBoxContents">
           <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
             <tr>
               <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
               <td align="right"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image_button('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE) . '</a>'; ?></td>
               <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
             </tr>
           </table></td>
         </tr>
       </table></td>
     </tr>
   </table></td>
<!-- body_text_eof //-->
   <td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2">
<!-- right_navigation //-->
<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_right.php'); ?>
<!-- right_navigation_eof //-->
   </table></td>
 </tr>
</table>
<!-- body_eof //-->

<!-- footer //-->
<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?>
<!-- footer_eof //-->
<br>
</body>
</html>
<?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?>

Link to comment
Share on other sites

OK, have a look at your includes/configure.php files and see if the url is correct, but do not paste your database info.

Link to comment
Share on other sites

OK, have a look at your includes/configure.php files and see if the url is correct, but do not paste your database info.

 

 

Ok. Now the only problem I can see is the actual domain for the store is a 'subdomain' and define('HTTP_SERVER' has the correct domain but define('HTTPS_SERVER', goes to the primary domain. Might this be the problem?

 

Not sure what you meant by not posting my database info? I can take all of that out and post it if that will help.

Link to comment
Share on other sites

Ok. Now the only problem I can see is the actual domain for the store is a 'subdomain' and define('HTTP_SERVER' has the correct domain but define('HTTPS_SERVER', goes to the primary domain. Might this be the problem?

 

Not sure what you meant by not posting my database info? I can take all of that out and post it if that will help.

That is possibly the problem.

 

The configure.php file has your database name, username, and password. You do not want to post that info.

Link to comment
Share on other sites

Ok. I changed it to the part that had the main domain to the subdomain and I got a security error.

 

Secure Connection Failed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sub.domain.com uses an invalid security certificate.

 

The certificate is only valid for secure24.inmotionhosting.com

 

(Error code: ssl_error_bad_cert_domain)

 

 

 

 

 

 

 

 

* This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.

 

* If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.

 

 

 

 

 

 

 

Or you can add an exception…

Link to comment
Share on other sites

Alright. I just uninstalled it and will just start over from scratch. I must have messed with something I shouldn't have and that's what killed it. Works fine with a clean install.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...