Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

First Item plus additional items module


Eskimimi

Recommended Posts

Hi there,

 

I'm very new and have been setting up my shop. So far everything has gone OK. I have overcome a few problems with getting things like the related items module to work, etc, but now I am stuck with the shipping module that allows you to have a specific charge set for the first item and then an additional charge for following items.

 

I have been through all files, it seems, a thousand times, and I still cannot work out how to change the shipping that is displayed in dollars to display in pounds sterling (£UK). I spent two hours looking trough the files last night and just spent another two hours today looking through them again, and I am almost tearing my hair out as to which file it might be in. My localisation settings are set to '£', and everything else is displaying in pounds, but no joy with the shipping

 

If anyone could be of any help or suggest something I have not tried I'd be so grateful.

 

Mimi

Link to comment
Share on other sites

Hi there,

 

I'm very new and have been setting up my shop. So far everything has gone OK. I have overcome a few problems with getting things like the related items module to work, etc, but now I am stuck with the shipping module that allows you to have a specific charge set for the first item and then an additional charge for following items.

 

I have been through all files, it seems, a thousand times, and I still cannot work out how to change the shipping that is displayed in dollars to display in pounds sterling (£UK). I spent two hours looking trough the files last night and just spent another two hours today looking through them again, and I am almost tearing my hair out as to which file it might be in. My localisation settings are set to '£', and everything else is displaying in pounds, but no joy with the shipping

 

If anyone could be of any help or suggest something I have not tried I'd be so grateful.

 

Mimi

Have you tried setting the currency in admin, and used £ for the symbol left?

Link to comment
Share on other sites

Hi yes, it was set that way from the beginning, and all of the other shipping modules displayed in pounds.

 

Thankfully I fixed it though. I finally found it in:

 

includes>languages>english>modules>shipping>firstzoneplus

 

So, thank goodness for that. Thought I'd post that here in case anyone else has the same problem as me in the future.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...