Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

The Great Blank Page


McIanAvelli

Recommended Posts

New OSCommerce site, SSL certificate from godaddy. Modifications to the catalog, none to order process.

When I run a test order (real card no) with debug off, I get the infamous blank page described elsewhere when run in firefox 2.0.0.14. When run in MSIE 6.0 I get an internal server error (#500).

 

When I run the same test with debug turned on I get the following:

 

<start>

at curl_process, incoming data:

host = secure.linkpt.net

port = 1129

keyfile = /hsphere/local/home/phreaghdd/oemvalves.com/catalog/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001193865.pem

configfile = 1001193865

ordertype = PREAUTH

result = LIVE

transactionorigin = ECI

ponumber = 1002

taxexempt = Y

terminaltype = UNSPECIFIED

ip = 209.162.15.139

chargetotal = 12.43

cardnumber =

cardexpmonth =

cardexpyear =

cvmindicator = not_provided

cvmvalue =

userid =

name = A.R. McNamara

company = Onward Internet Marketing, Inc.

address1 = 3653 Bloomington Ave. So.

address2 =

city = Minneapolis

state =

country = US

phone = 612-721-6816

addrnum = 3653 Bloomington Ave. So.

zip = 55407

sname = A.R. McNamara

saddress1 = 3653 Bloomington Ave. So.

saddress2 =

scity = Minneapolis

sstate =

szip = 55407

scountry = US

items =

debugging = true

 

sending xml string:

<order><orderoptions><ordertype>PREAUTH</ordertype><result>LIVE</result></orderoptions><creditcard><cvmindicator>not_provided</cvmindicator></creditcard><billing><name>A.R. McNamara</name><company>Onward Internet Marketing, Inc.</company><address1>3653 Bloomington Ave. So.</address1><address2></address2><city>Minneapolis</city><state></state><zip>55407</zip><country>US</country><phone>612-721-6816</phone><addrnum>3653 Bloomington Ave. So.</addrnum></billing><shipping><name>A.R. McNamara</name><address1>3653 Bloomington Ave. So.</address1><address2></address2><city>Minneapolis</city><state></state><zip>55407</zip><country>US</country></shipping><transactiondetails><ponumber>1002</ponumber><taxexempt>Y</taxexempt><terminaltype>UNSPECIFIED</terminaltype><ip>209.162.15.139</ip><transactionorigin>ECI</transactionorigin></transactiondetails><merchantinfo><configfile>1001193865</configfile><keyfile>/hsphere/local/home/phreaghdd/oemvalves.com/catalog/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001193865.pem</keyfile><host>secure.linkpt.net</host><port>1129</port></merchantinfo><payment><chargetotal>12.43</chargetotal></payment> <items> <item> <id>224</id> <description>1 1/2 Pressure Gauge</description> <quantity>1</quantity> <price>7.43</price> </item> </items> </order>

 

<end>

 

This seems incomplete to me. Is it?

I get no orders in the database, and though YourPay does have one record of the dozen or so I've run, it only has one, and I've run about a dozen.

 

I do have questions about the installation of my SSL certificate. How would I test this?

Does anyone see any problems with the above?

Is there other/more info I can supply to get help with debugging this>

Link to comment
Share on other sites

The SSL appears to be working.

 

Although, when viewing the site in IE7 you have some items causing the infamous "Do you want to display non-secure items?" message.

 

In the code it's here:

 

<!-- start categorybox //-->

<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Categories.jpg"><br />
<a href="http://oemvalves.com/catalog/all-c-1.html">All-></a> (352)<br>			
<!-- end categorybox //-->


<!-- start searchbox //-->

<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Search.jpg"><br />
<form name="quick_find" action="http://oemvalves.com/catalog/advanced_search_result.php" method="get"><input type="text" name="keywords" size="10pt" maxlength="30" style="width: 95px"> <input type="image" src="includes/languages/english/images/buttons/button_quick_find.gif" border="0" alt="<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Search.jpg">" title=" <img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Search.jpg"> "><br>Find a valve.<br><a href="http://oemvalves.com/catalog/advanced_search.php"><b>Advanced Search</b></a></form>			
<!-- end searchbox //-->


<!-- start informationbox //-->

<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Information.jpg"><br />
<a href="http://oemvalves.com/catalog/shipping.php">Shipping & Returns</a><br><a href="http://oemvalves.com/catalog/privacy.php">Privacy Notice</a><br><a href="http://oemvalves.com/catalog/conditions.php">Conditions of Use</a><br><a href="http://oemvalves.com/catalog/contact_us.php">Contact Us</a>			
<!-- end informationbox //-->

In that code, these lines:

 

<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Categories.jpg"><br />
<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Search.jpg"><br />
<img src="http://www.oemvalves.com/catalog/images/Information.jpg"><br />

should be changed to:

 

<img src="images/Categories.jpg"><br />
<img src="images/Search.jpg"><br />
<img src="images/Information.jpg"><br />

I'm afraid that's about all I can help you with....

:blush:

If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...