Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Admin side picture failure


Guest

Recommended Posts

Hello all,

 

I am wondering if anyone has encountered this issue.

 

I moved the admin and renamed it to something like:

 

http://mysite.com/first level/secondlevel/thirdlevel/index.php

 

 

When I did this, I now can not get the pictures to display in the Categories / Products section of the admin and it does not show images in the admin when new products are added. When you go to the catalog, the images are there.

 

I tried to add the original categories.php file for the admin but no images.

 

I moved the admin back to the site/admin and the images displayed.

 

I am 90% sure it has to do with the configure.php on the admin side but can not get it figured out. I figure that it has to do with the 2 entries for the admin but have been unsuccessful. Can anyone lead me to a correct resolution?

 

 

 

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'http://mysite.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://mysite.com');

define('HTTPS_CATALOG_SERVER', '');

define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module

define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/mysite/public_html/'); // where the pages are located on the server

 

 

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); // absolute path required

define('DIR_FS_ADMIN', '/home/mysite/admin/'); // absolute pate required

 

 

define('DIR_WS_CATALOG', '/'); // absolute path required

define('DIR_FS_CATALOG', '//mysite/public_html/'); // absolute path required

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

 

 

 

 

 

Thanks

Matthew

Link to comment
Share on other sites

Hiya

 

define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); // absolute path required

define('DIR_FS_ADMIN', '/home/mysite/admin/'); // absolute pate required

 

 

'DIR_WS_ADMIN' stays asis

'/admin/ change to the new admin folder name

Sometimes you're the dog and sometimes the lamp post

[/url]

My Contributions

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...