Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sending Email gives Unbalanced Error in Maillog


willkruss

Recommended Posts

Hi All,

 

I have a client experiencing issues sending email from OsCommerce, has there been any updates to OsCommerce lately that would do this?

 

Any emails sent from a contact page submission, or to a customer after an order is placed don't go through (oddly order notificiations to the admin do go through). The error in the mail log is:

 

Jun 23 20:46:14 linux10 sendmail[10095]: m5O2kEoi010095: <"OwnersName" <[email protected]>... Unbalanced '<'

Jun 23 20:46:14 linux10 sendmail[10095]: m5O2kEoi010095: lost input channel from localhost.localdomain [127.0.0.1] to MTA after rcpt

Jun 23 20:46:14 linux10 sendmail[10095]: m5O2kEoi010095: from=<[email protected]>, size=0, class=0, nrcpts=0, proto=SMTP, daemon=MTA, relay=localhost.localdomain [127.0.0.1]

 

The settings are correct in the OsCommerce back end, they are exactly in line with what you would expect:

Store Name: MyStore

Owner Name: OwnersName

Email Address: [email protected]

Email From: [email protected]

Send Extra Order Emails To: [email protected]

 

Yet OsCommerce seems to be adding an extra set of tags which confuses sendmail. The maillog shows the same error regardless whether SMTP or PHPMail is used.

 

Any suggestions would be great.

Thanks,

- Will

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...