Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Admin login problem


errae

Recommended Posts

I have a fresh install of osCommerce on my server, and I have problem with login in to the admin account.

 

If I use the right user/pass the site refresh, and nothing happens.

If I use the wrong password I get a notice that the password is wrong.

 

Here is the config file :

 

includes/config

 

<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTPS_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
 define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'registrer.website.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'registrer.website.com');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', 'D:/wwwroot/registrer/catalog/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
 define('DB_SERVER_USERNAME', 'root');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', 'REMOVED!');
 define('DB_DATABASE', 'registrer');
 define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
 define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>

 

 

Her is the admin config:

 

<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers
 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://registrer.website.com');
 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'http://registrer.website.com');
 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module
 define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', 'D://wwwroot/regisrer/'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)
 define('DIR_WS_ADMIN', '/catalog/admin/');
 define('DIR_FS_ADMIN', 'D:/wwwroot/catalog/admin/');
 define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_FS_CATALOG', 'D:/wwwroot/catalog/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
 define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
 define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost');
 define('DB_SERVER_USERNAME', 'root');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', 'REMOVED');
 define('DB_DATABASE', 'registrer');
 define('USE_PCONNECT', 'false');
 define('STORE_SESSIONS', 'msyql');
?>

 

 

Some ideas about whats wrong?

Link to comment
Share on other sites

I have a fresh install of osCommerce on my server, and I have problem with login in to the admin account.

 

If I use the right user/pass the site refresh, and nothing happens.

If I use the wrong password I get a notice that the password is wrong.

 

Here is the config file :

 

includes/config

 

<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTPS_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
 define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'registrer.website.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'registrer.website.com');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

 define('DIR_FS_CATALOG', 'D:/wwwroot/registrer/catalog/');  **

 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
 define('DB_SERVER_USERNAME', 'root');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', 'REMOVED!');
 define('DB_DATABASE', 'registrer');
 define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
 define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>

Her is the admin config:

 

<?php
 define('HTTP_SERVER', 'http://registrer.website.com'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers
 define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://registrer.website.com');
 define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'http://registrer.website.com');
 define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module
 define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', 'D://wwwroot/regisrer/'); // where your pages are located on the server. if $DOCUMENT_ROOT doesnt suit you, replace with your local path. (eg, /usr/local/apache/htdocs)
 define('DIR_WS_ADMIN', '/catalog/admin/');
 define('DIR_FS_ADMIN', 'D:/wwwroot/catalog/admin/');
 define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/');


 define('DIR_FS_CATALOG', 'D:/wwwroot/catalog/'); **

 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
 define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
 define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
 define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
 define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost');
 define('DB_SERVER_USERNAME', 'root');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', 'REMOVED');
 define('DB_DATABASE', 'registrer');
 define('USE_PCONNECT', 'false');
 define('STORE_SESSIONS', 'msyql');
?>

Some ideas about whats wrong?

 

define('DIR_FS_CATALOG', 'D:/wwwroot/registrer/catalog/'); is it set properly???

 

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/registrer/www/');

that is on remote server

 

otherwise you need to set:

 

define('HTTP_SERVER', 'http://localhost');

define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost');

define('ENABLE_SSL', false);

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'localhost');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'localhost');

When I was born, I was cryed and everyone around me was smiling.

Live our life so at the end,

I am the one who is smiling and everyone around me is crying.

Link to comment
Share on other sites

How do I recover admin username and password? This is urgent. My customer needs to obtain order information.

 

Joe

 

Use MySql and delete the records in the table Administrators.

When no registered admins, the logon will prompt you to register a new one with password.

 

Kjell

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...