Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Product info not display using a specific language


Shiker

Recommended Posts

I installed STSv4.3.3 with HTCv2.6.0 Bundle (osC 2.2-MS2) one year ago on my site, and I had no problem with the STS configuration which is the same since that time.

I regularly make database updates, sts layout adjustments and some other updates but no action have been performed relating to STS settings via admin menus.

I noticed lately that I have no display when my site is displayed with spanish language but works fine using french or english one.

 

Here are the urls :

Normal display : http://www.atelierdutennis.com/product_inf...amp;language=fr

Wrong display : http://www.atelierdutennis.com/product_inf...amp;language=es

 

Can somebody have any idea ? I am searching for the origin of this problem but didn't found out anything at the moment.

 

Thanks a lot in advance for your precious help.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...