Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Login goes to search


jtogando

Recommended Posts

When I Click on login with my test user, I go to the Search results with this message:

 

" At least one of the fields in the search form must be entered."

 

and the adress at the explorer is:

 

http://www.theoriginalwall.com/tow/advance...password=qwerty

 

 

I have no idea what happened... it was working this morning...

 

Can anyone help??

Link to comment
Share on other sites

In your header you're missing a </form> tag for your search box.

 

Looking at the total page, you have 3 <form name=...> tags, but only 2 </form> tags.

 

They should be equal...

:blush:

If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Link to comment
Share on other sites

In your header you're missing a </form> tag for your search box.

 

Looking at the total page, you have 3 <form name=...> tags, but only 2 </form> tags.

 

They should be equal...

:blush:

 

 

it was that in did...

Basic... but i was lloking hours to it and I wouldn't even remember to count them...

 

Thanks again

If anyhow I can assist you on something just let me know..

João Tiago Ogando

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...