Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Session problem


reinieriano

Recommended Posts

Something's not right with my sessions, can't figure out what.

When you enter my site (www.decofleur.com) and you try to add an item from the homepage, it won't add to the cart.

If you retry, a session is created and you can add to the cart.

I have had messages from customers who say they can't add to the cart at all, or items disappear from the cart.

However, I still receive orders.

 

-I have seo-urls installed, but the problems also occurs when switched off.

- I have sts-template, I am not sure this if the problem lies here. STS is used for the header, but this is since a few months. Before this, the site showed the same problem.

- The sessions are stored in my database (set in both configure files)

- And I have the "force cookie" in admin set to false.

 

Anyone a clue??

Link to comment
Share on other sites

Something's not right with my sessions, can't figure out what.

When you enter my site (www.decofleur.com) and you try to add an item from the homepage, it won't add to the cart.

If you retry, a session is created and you can add to the cart.

I have had messages from customers who say they can't add to the cart at all, or items disappear from the cart.

However, I still receive orders.

 

-I have seo-urls installed, but the problems also occurs when switched off.

- I have sts-template, I am not sure this if the problem lies here. STS is used for the header, but this is since a few months. Before this, the site showed the same problem.

- The sessions are stored in my database (set in both configure files)

- And I have the "force cookie" in admin set to false.

 

Anyone a clue??

 

Could this be related to a switch from a non-secure server to secure server? i.e. When does the switch take place to your secure server? I would presume that it isn't on refreshing the home page - but just something to check?

Link to comment
Share on other sites

Could this be related to a switch from a non-secure server to secure server? i.e. When does the switch take place to your secure server? I would presume that it isn't on refreshing the home page - but just something to check?

 

I am currently not using ssl sites. The problem is solved, it was in my productlisting pages, there were multiple question marks in my links.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...