Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Right column missing on mainpage


koie

Recommended Posts

Hi folks,

 

For some reason, the right column on the website : www.destoffenstunter.nl is not displaying anymore. When I enter a category item it comes back again.

It is just not displaying on the mainpage.

As far as I can tell there has not been any alteration to the code.

 

Also the new products section dissappeared but I am guessing this might be related to the the above problem.

Does anyone has some suggestions were I can look to troubleshoot this problem.

 

thanks in advance,

 

Remko

Link to comment
Share on other sites

Hi folks,

 

For some reason, the right column on the website : www.destoffenstunter.nl is not displaying anymore. When I enter a category item it comes back again.

It is just not displaying on the mainpage.

As far as I can tell there has not been any alteration to the code.

 

Also the new products section dissappeared but I am guessing this might be related to the the above problem.

Does anyone has some suggestions were I can look to troubleshoot this problem.

 

thanks in advance,

 

Remko

When I view source, the end of the file is

 

<!-- Start hier met kopiëren -->

<P align=center><A href="http://www.giro555.nl/" target=_blank></A></P></U>

<P><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2><A href="http://www.destoffenstunter.nl/affiliate_info.php" target=_self><U><FONT color=#ff0000></FONT></U></A></FONT> </P></TD></TR></TBODY></TABLE></P></td>

</tr>

<tr>

<td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td>

</tr>

<tr>

<td><!-- new_products //-->

<tr>

<td>

 

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>

<td height="14" class="infoBoxHeading"><img src="images/infobox/corner_left.gif" border="0" alt=""></td>

<td height="14" class="infoBoxHeading" width="100%">Nieuwe Stoffen Voor april</td>

<td height="14" class="infoBoxHeading"><img src="images/infobox/corner_right_left.gif" border="0" alt=""></td>

</tr>

</table>

 

so maybe check your code around there.

Link to comment
Share on other sites

Found it....

 

I had an image resizer active that generates thumbnails on the fly. It uses some GD libraries on the server of the hosting provider. I am guessing they updated some stuff which messed up my website.

I disabled this image resizer and all runs well now.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...