Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

fresh install links are not correct


Guest

Recommended Posts

I have just completed a clean install of OScommerce successfully, no errors. the two links to go to the caatalog and admin are showing in this format http:////www.gutsamhuri.com/store/://www.gutsamhuri.com/store/login.php. it also happens to every link i try to access therefore i can not work on the site at all. acan not log onto the admin as a result. When i tried to leave blank the www field during installation and all the links change to this format http:////://www.gutsamhuri.com/store/login.php still no page can be displayed. When i browse to http://www.gutsamhuri.com/store the catalog is showing but there does not seem to be any template attached. its all black, white and blue for links no background. I have installed ver 2.2 rc2.

 

Any help will do.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Post the contents if your /store/includes/configure.php

 

BE AWARE!!!

 

THERE MAY BE 5 OR 6 LINES AT THE BOTTOM OF THIS FILE THAT CONTAIN SENSITIVE INFO ABOUT YOUR DATABASE ACCESS (I.E. USERNAME AND PASSWORD).

 

DO NOT POST THOSE LINES, OR IF YOU DO REPLACE THE "SENSITIVE" INFO WITH X'S!!!

If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...