Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Repeating URL whenever I click a link


sicpuppy

Recommended Posts

Someone please let me know whats wrong

 

EDIT: My OSC installation is in the root

 

I have set up my Configure files as advised in the guide but my URLS are messed up

 

http://www.acestoreuk.com/

 

But when I click a link it turns into something like

 

http://www.acestoreuk.com/www.acestoreuk.c...roducts_new.php

 

Any tips? Heres part of my includes/Configure

 

// Define the webserver and path parameters

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

define('HTTP_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

define('HTTPS_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers

define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');

define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');

define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 

define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');

define('DIR_FS_CATALOG', '/home/themaniac/acestoreuk.com/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');

define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

Link to comment
Share on other sites

Change these:

 

define('HTTP_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');

to:

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.acestoreuk.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.acestoreuk.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.acestoreuk.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.acestoreuk.com');

If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Link to comment
Share on other sites

Change these:

 

define('HTTP_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'www.acestoreuk.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.acestoreuk.com');

to:

 

define('HTTP_SERVER', 'http://www.acestoreuk.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.acestoreuk.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.acestoreuk.com');
define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '.acestoreuk.com');

 

I love you, think ive sorted it - Cheers!

 

EDIT: Anyone know how to remove the 'by' in the titles of the new products on the main page?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...