Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Prob after Reset MySQL password


Guest

Recommended Posts

Have looked briefly for any topic on this, but am pushed for time.

Hosting service has reset my ftp and MySQL passwords and I get error message:

 

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Access denied for user: 'nheoxulel93r@localhost' (Using password: YES) in /customersites/5/home/httpd/vhosts/davieboyle.com/httpdocs/catalog/includes/functions/database.php on line 17

Unable to connect to database server!

 

I know I must have set this up at the start somewhere, but the path referred to in the error message does not exist - I haven't got /functions below /includes.

 

Haven't got a lot of time to give this right now as mentioned above, but any quick solution, e.g. where to edit database.php, would be welcome as shop now not working. :'(

 

Jim.

Link to comment
Share on other sites

Have looked briefly for any topic on this, but am pushed for time.

Hosting service has reset my ftp and MySQL passwords and I get error message:

 

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Access denied for user: 'nheoxulel93r@localhost' (Using password: YES) in /customersites/5/home/httpd/vhosts/davieboyle.com/httpdocs/catalog/includes/functions/database.php on line 17

Unable to connect to database server!

 

I know I must have set this up at the start somewhere, but the path referred to in the error message does not exist - I haven't got /functions below /includes.

 

Haven't got a lot of time to give this right now as mentioned above, but any quick solution, e.g. where to edit database.php, would be welcome as shop now not working. :'(

 

Jim.

 

have you changed the password in your configure files near the bottom

 

includes/configure.php

 

admin/includes/configure.php

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

have you changed the password in your configure files near the bottom

 

includes/configure.php

 

admin/includes/configure.php

 

Thanx - will try that when I can...

Link to comment
Share on other sites

OK, done that, but now get the following error message:

 

1046 - No Database Selected

 

select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration

[TEP STOP]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
your config file setup properly?

yes my config files are now set up correctly.

 

However, I now have no graphics or colours. I have to get this sorted asap, as site now needs to go live - well it is actually live, but marketing is about to kick in, so all needs to be working right.

Link to comment
Share on other sites

Did your host change anything with your DB? Was it setup to use 'localhost' or a url/ip?

Sorry, missed this post just now somehow...

DB was set up to use localhost I believe.

Link to comment
Share on other sites

I have also just noticed that link paths in shop are incorrect;

e.g. http:///index.php?cPath=27

Clicking on any of these of course returns an error page.

 

Why the extra slash? why 1st bit of path missing?

CONFUSED - this should have been simple - I just wanted to change password due to suspected security breach. :blink:

Link to comment
Share on other sites

I have also just noticed that link paths in shop are incorrect;

e.g. http:///index.php?cPath=27

Clicking on any of these of course returns an error page.

 

Why the extra slash? why 1st bit of path missing?

CONFUSED - this should have been simple - I just wanted to change password due to suspected security breach. :blink:

 

Getting DESPERATE!

J

:huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...