Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Truly truly stuck with admin tools not working since move


wiltsguy

Recommended Posts

Hi there

 

i think i may have truly messed up. I've managed to move my store from /catalog to the root directory however not without some loss of functionality.

 

Heres a list of just a few errors im getting at the mo:

 

When going to the 'database backup' tool i get:

 

"Error: Backup directory does not exist. Please set this in configure.php."

 

When going to catalog in admin i get (yet the pics still show up on the site):

 

" Error: Catalog images directory does not exist: DIR_FS_CATALOG_IMAGES"

 

My installed modules have dissapeared from admin

 

in cache control i get:

 

"Categories Box File does not exist

Manufacturers Box File does not exist

Also Purchased Module File does not exist

"

 

In define language i get:

 

Warning: dir(DIR_FS_CATALOG_LANGUAGESenglish) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory in /homepages/35/d239081891/htdocs/admin/define_language.php on line 152

 

in file manager i get:

 

Warning: dir(DIR_FS_DOCUMENT_ROOT) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory in /homepages/35/d239081891/htdocs/admin/file_manager.php on line 184

 

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /homepages/35/d239081891/htdocs/admin/file_manager.php on line 185

 

PLEASE HELP!

Link to comment
Share on other sites

Did you make the necessary changes to admin/includes/configure.php when you moved?

 

thanks for your response - i thought i had but perhaps not.

 

What are the required changes in full?

 

i've since noted that my ftp software is a bit hit or miss and may have failed to transfer a couple of files so i am starting again. So advise on the configure changes required would be great

 

many thanks

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...