Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

How to install a contribution?


Guest

Recommended Posts

I have been trying for a day now to install the purchase without account contribution and I cannot figure out how to make it work. I ran the .sql, I couldnt figure out how to use compare so I uploaded the new files instead. I didn't notice any change at all.

Link to comment
Share on other sites

I check in admin and their was three lines "purchase without account" all were marked yes. I guess I made three install attempts or ran the .sql three times. So I disabled two of the three and it still wont work.

Link to comment
Share on other sites

It has the two choices, I tried this one "osCommerce v2.2rc2a - Purchase Without Account v2.0a" and this one "osCommerce MS2 - Purchase Without Account"

Edited by stage3racing
Link to comment
Share on other sites

Edit the login.php file and change this line

  if (defined('PURCHASE_WITHOUT_ACCOUNT') && (PURCHASE_WITHOUT_ACCOUNT == 'ja' || PURCHASE_WITHOUT_ACCOUNT == 'yes')) {

to this

{

Save and upload the file and see of your login page has three options. If it does, then it is a database problem. If it doesn't, then it's a file problem. Either way, restore the above change to avoid problems later on.

 

Jack

Support Links:

For Hire: Contact me for anything you need help with for your shop: upgrading, hosting, repairs, code written, etc.

All of My Addons

Get the latest versions of my addons

Recommended SEO Addons

Link to comment
Share on other sites

I changed that code as you said and it had no effect, so that means its a file problem. I uploaded all the files again and it still had no change.

Link to comment
Share on other sites

Let me add that this store is new and I havent done much to it. I'm willing to reinstall it, it would only take me a hour to do so second time around.

Link to comment
Share on other sites

Let me add that this store is new and I havent done much to it. I'm willing to reinstall it, it would only take me a hour to do so second time around.

Yeah, do that and try pwa v9.10 (but edit, do not overwrite).

Link to comment
Share on other sites

I used pwa v.910 and it didnt work. I then noticed that my catalog existed in 2 directories httpdocs/catalog and httpsdocs/catalog. I added the updates to both directories and it now works. I dont understand why it exists in two locations but atleast I know now. Thanks Guys.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...