Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Picture Uploading Problems


mrichards

Recommended Posts

Hi Everyone,

 

I have been running OsCommerce for over 2 years and in the last 4 hours I have a problem that my webhost says is not on there end but something within OsCommerce. We have not made any chances to any install or config files in months and up to yesterday we were able to load pictures fine, here is the issue:

 

When we add a new product (or edit an exisiting one) and click browse for the image, add it and click preview, at the top right we get the message that ‘Warning, Image Not Uploaded”, and if upload it manually via FTP and then try to post the url (minus the http:// as it says to do) we get the same message of no image. We have over 500 products and have never had this issue in 2 years and literally thousands of products over time.

 

Our host went over everything, temp folder, chmod, 777 permissions and so forth and all were fine.

 

Any help would be greatly appreciated, oscommerce experts on board or anyone that can help.

 

Thanks,

Mike

Link to comment
Share on other sites

Hello Mike!

 

I have exactly the same problem as you. You can read more here http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=294465

 

Now I know I'm not alone with this one. I assume your webhost also upgraded to PHP 5. The only way I have to add pictures now is to upload them with FTP and then use phpmyadmin to manually attach them to a product.

 

/Snowman

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...