Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

problems after changing servers


Grant7

Recommended Posts

Hi,

 

I have moved the following website across to a new server and it is experiencing a few major problems:

 

www.fruittraders.com.au

 

The website is built using oscommerce.

 

I have moved all the files and the database over.

 

I can view the site and the admin but both have a few errors.

 

Currently I have a maintenance message up so that people know the site's not working properly, which is index.html.

 

You will find the site at index.php.

 

Everything loads fine but when you try to use the top javascript menu at the top it just reloads the home page.

 

In that menu I have paths to all the products in the site, such as this one:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php/cPath/21_25

 

On the previous server this loaded the relevant product pages fine, but it's not working on the new server.

 

Also when I try to login, it just reloads to the following page:

 

https://www.fruittraders.com.au/login.php/action/process

 

Any help would be most appreciated.

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

I have moved the following website across to a new server and it is experiencing a few major problems:

 

www.fruittraders.com.au

 

The website is built using oscommerce.

 

I have moved all the files and the database over.

 

I can view the site and the admin but both have a few errors.

 

Currently I have a maintenance message up so that people know the site's not working properly, which is index.html.

 

You will find the site at index.php.

 

Everything loads fine but when you try to use the top javascript menu at the top it just reloads the home page.

 

In that menu I have paths to all the products in the site, such as this one:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php/cPath/21_25

 

On the previous server this loaded the relevant product pages fine, but it's not working on the new server.

 

Also when I try to login, it just reloads to the following page:

 

https://www.fruittraders.com.au/login.php/action/process

 

Any help would be most appreciated.

 

Thanks.

 

Do you have a seo contribution installed or do you have seo true in admin?

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

I have tried this though:

 

In the javascript menu up the top of the page, the "fruit" links I have changed slightly and they now work.

 

Here's what I did:

 

I changed the links from being like this, which worked on the old hosting plan:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php/cPath/21_25

 

to this, and it worked:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php?cPath=21_25

 

Could there be a setting on the new server causing this?

 

Thanks,

 

Grant

Link to comment
Share on other sites

I have tried this though:

 

In the javascript menu up the top of the page, the "fruit" links I have changed slightly and they now work.

 

Here's what I did:

 

I changed the links from being like this, which worked on the old hosting plan:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php/cPath/21_25

 

to this, and it worked:

 

http://www.fruittraders.com.au/index.php?cPath=21_25

 

Could there be a setting on the new server causing this?

 

Thanks,

 

Grant

 

Check in youir admin to see if you have ultimate seo's installed - the path is being converted like an seo contribution does

 

Or PM me the admin login details and i will check for you

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...