Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Product name and prices missing


crash3903

Recommended Posts

Guys

 

I have a modded store with reward points and CCGV installed which works fine

 

I have done a site for a customer and imported their products from a CRE loaded store using Navicat (Tool for importing database tables)

 

What happens now is the following

 

1. I add a product to the shopping cart it shows the price but not the product name

 

2. Go through the process of checking out and the name of the product is not showing in the cart page and when I finally get to the payment page the price is zero

 

3. On page where it asks to use points it shows the price as zero

 

4. The final checkout page shows zero price

 

Anyone experience this? The mods i have done in the store work fine with products in testing but as soon as I import the products from the live site tables it does this

 

Thanks

 

Mark

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

If you look at the products in the admin area, are they correct?

 

Or to put it another way did the import work?

 

There are several tables that need to be updated to get a product into the system.

 

Easy Populate seems to be one that works well.

Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Link to comment
Share on other sites

If you look at the products in the admin area, are they correct?

 

Or to put it another way did the import work?

 

There are several tables that need to be updated to get a product into the system.

 

Easy Populate seems to be one that works well.

 

Hi geoff

 

Yes the import worked and the prices are right in the admin area

 

The products appear ok on all th pages in the front end other than those described above

 

Its a strange one thats for sure :)

 

Regards

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

Hi geoff

 

Yes the import worked and the prices are right in the admin area

 

The products appear ok on all th pages in the front end other than those described above

 

Its a strange one thats for sure :)

 

Regards

 

Ok this is really bizarre

 

I have added a product manually via admin for the customer and it still does not show up properly in the cart page, shopping cart box or the other pages as I go through the checkout process but the original test products do??

 

Can anyone shed some light on this one?

 

Thanks

 

Mark

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ok this is really bizarre

 

I have added a product manually via admin for the customer and it still does not show up properly in the cart page, shopping cart box or the other pages as I go through the checkout process but the original test products do??

 

Can anyone shed some light on this one?

 

Thanks

 

Mark

 

Solved

 

The products need to have a vendor allocated

 

thanks

Regards

 

Mark A Reynolds

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...