Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

1066 - Not unique table/alias: 'pd'


Guest

Recommended Posts

Hi... I'm getting this error on one of my osc sites when I try searching: (advanced_search.php)

I installed Sold out but displyed and Search in description (these 2 have to do with advanced_search.php).

 

 

1066 - Not unique table/alias: 'pd'

 

select count(distinct p.products_id) as total from ((products p) left join manufacturers m using(manufacturers_id), products_description pd) left join specials s on p.products_id = s.products_id, categories c, products_to_categories p2c, products_description pd, categories c, products_to_categories p2c where and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '4' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and p2c.products_id = p.products_id and p2c.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '4' and p2c.categories_id = '1' and ((pd.products_name like '%roti%' or p.products_model like '%roti%' or m.manufacturers_name like '%roti%' or pd.products_description like '%roti%') )

 

I've searched and nobody seems to know the right answer. So, please, any ideas? Thank you.

Link to comment
Share on other sites

hHi. Thank you for the topics, although I saw them before, now they gave me an idea - I uploaded the original version of advanced_search_results.php and it worked this way.

 

Then, I installed Show sold out again - I put a piece of code and then replaced another and it still works.

 

As fqar as Search in description - the one I installed doesn't have anything to do with this file.

 

So, I'm wondering what else could I've installed and don't remeber - oterwise I can't explain why the error is gone with practically the same code in the file...

Link to comment
Share on other sites

hHi. Thank you for the topics, although I saw them before, now they gave me an idea - I uploaded the original version of advanced_search_results.php and it worked this way.

 

Then, I installed Show sold out again - I put a piece of code and then replaced another and it still works.

 

As fqar as Search in description - the one I installed doesn't have anything to do with this file.

 

So, I'm wondering what else could I've installed and don't remeber - oterwise I can't explain why the error is gone with practically the same code in the file...

My guess is that it is a addon that has not been updated to php5

Link to comment
Share on other sites

I have several osc sites and this upgrading to php5 and mysql 5 (or something like that) drove me crazy! :)) If it's not one site, it's the other, if it's not one server, then surely another upgrades! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...