Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Changed domain name and my site stopped working


Guest

Recommended Posts

Please help me. I had to change my domain name and so I had all my site transfered to another server hoping it wouldn't create much confusion. Well it did. Recently I deleted all files from previous domain and all the errors started since most configuration was still pointing to that domain. Now I changed configure files but when editing these files is shows the path with my previous domain name instead of the new one. I'm so confused with all of this I'm sure I'm not making any sense. Has anyone changed servers and domain name at the same time? Please tell me the steps to take for I have changed so many things in my configure files I don't know how to put it running.

 

Please, please help me. :'(

Link to comment
Share on other sites

These links may clarify it for you.

 

A guide to the configure.php files, Or how to move your site without breaking anything.

 

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=193738

 

How to move a site then go live

 

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=287726

Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

 

Virus Threat Scanner

My Contributions

Basic install answers.

Click here for Contributions / Add Ons.

UK your site.

Site Move.

Basic design info.

 

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

 

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...