Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Need help lost connective to data from admin interface


msport

Recommended Posts

Hi there,

 

i recently copied my site from 1 server to the other i've lost connectivity to the database via admin interface, i keep getting error messages . the url is not the real domain as this is a customer site and not secure yet.

 

I've updated the configure.php to point to the new ip address and created a new data case username and password.

 

this is the error

Not Found

The requested URL /catalog/ was not found on this server.

 

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Apache/2.2.6 (Unix) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8g DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.example.net Port 443

 

has anyone got any ideas

 

Cheers

George

Link to comment
Share on other sites

Not Found

The requested URL /catalog/ was not found on this server.

It's not pointing to the correct place..

 

post your admin/includes/config (without your username and password visable) so someone could look at it

Link to comment
Share on other sites

while moving hosts.. you will have to edit the following 2 files with information about the new host .. your new hosting company should be able to help you with most of the details.

 

1. catalog/includes/configure.php

1. catalog/admin/includes/configure.php

 

** I assume a standard install of the store to a catalog directory.

 

Cheers

Hari

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...