Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Linkpoint failing


CyberLink

Recommended Posts

We have OsCommerce V2.2RC1 installed with the linkpoint API. We have noticed some orders that come through from linkpoint and do not show up on the site. After some investigation I think I have found a bug in the linkpoint API.

 

The issues happen when the authorization for the card comes back with a non-matching Zip Code or a non-matching address. This is something that link point checks and reports back but does not necessarily cause a rejection of the sale. According to link point it is informational and the sale can be authorized even when it does not match. So We have sales that are going through and being authorized by the bank, but due to the return of a non-matching Zip Code and/or a non-matching address it is not registering the sale in OsCommerce.

 

Can one of the LinkPoint API developers take a look at this?

 

We can be reached by e-mail at sales(at)darkspores.com

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...